Арт Творби за Вашите Празници :: Lifestyle Art

Арт Творби за Вашите Празници :: Lifestyle Art

Тематични колекциии, създадени за спомен от Вашите най-важни събития и щастливи моменти - Сватба, Юбилей, Рожден ден, Кръщене, Дипломиране или други лични поводи по Ваша идея.

Показване:
Подреждане по:

Картина Акварел

Стандартен размер: 55х40 см; - или -22:16 см; 40:29 см; 90х65 смРамка;  Тъмна; Светла; Ком..

72.00 лв.
без ДДС: 72.00 лв.

"Mr and MRS" |Арт Творби с Персонализация

- Стъпки - от ИДЕЯТА до ДОСТАВКАТА на тази творба до Вас:1.) Преди заявкаРисуване на творб..

24.00 лв.
без ДДС: 24.00 лв.
 
Фото Печат 
Най-съвременните технологии за дигитален печат подсигуряват цветовете да са реалистични, плътни и детайлни с безупречен "sharp" ефект. Опита ни в сферата на печатните технологии, доведе до избора ни на метода "Giclee" -  мастиленоструен печат, директно върху художническо платно с галерийно качество и музейна дълготрайност на принта.
 
Готови за окачване
Надеждни профили от дърво, прецизност в размерите и професионален опит на монтажистите, Ви гарантират за стабилно, завършено, готово за опоставяне платно и безпроблемно окачване .
 
Довършителни процеси
Дообработката на принтираните творби върху канава допринася не само за по-наситени живи цветове, но из дълготрайност на изображението, което отговаря на изискванията на всяка галерия и музей. Лаковете и материалите, които се използват са безопасни за околната среда и добавят плътност, дълбичина и антистатичност на платното.