Печат на Арт Творби с Галерийно Качество

1.:) Дигитален Печат върху избрани Фотографски и Релефни хартии. 2.:) Директен печат върху канава с реалистични,  ясни цветове и безупречна текстура.

Арт Принт линята се предлага само върху избрани - проверени  с опита медии за печат с фокус върху оптимизирането на размерите за постигане на най-добра цена. Специализираните фото хартии и релефни текстури за печат, са с безупречни резултати.  Творбите  са подходящи, както за цялостна декорация и арт обзавеждане на дома, така и за Вашите семейни снимки, лични и професионални Digital Art Проекти 

Показване:
Подреждане по:

"Mr and MRS" |Арт Творби с Персонализация

- Стъпки - от ИДЕЯТА до ДОСТАВКАТА на тази творба до Вас:1.) Преди заявкаРисуване на творб..

24.00 лв.
без ДДС: 24.00 лв.

Пейзаж "Море" |Картини с Персонализация

- Стъпки - от ИДЕЯТА до ДОСТАВКАТА на тази творба до Вас:1.) Преди заявкаРисуване на творб..

24.00 лв.
без ДДС: 24.00 лв.
 
Фото Печат 
Най-съвременните технологии за дигитален печат подсигуряват цветовете да са реалистични, плътни и детайлни с безупречен "sharp" ефект. Опита ни в сферата на печатните технологии, доведе до избора ни на метода "Giclee" -  мастиленоструен печат, директно върху художническо платно с галерийно качество и музейна дълготрайност на принта.
 
Готови за окачване
Надеждни профили от дърво, прецизност в размерите и професионален опит на монтажистите, Ви гарантират за стабилно, завършено, готово за опоставяне платно и безпроблемно окачване .
 
Довършителни процеси
Дообработката на принтираните творби върху канава допринася не само за по-наситени живи цветове, но из дълготрайност на изображението, което отговаря на изискванията на всяка галерия и музей. Лаковете и материалите, които се използват са безопасни за околната среда и добавят плътност, дълбичина и антистатичност на платното.