Target: Добрин Вътев

Автор Diana 15/09/2014 0 Коментари Творци и Автори,

Г-н  Вътев е добре сложен отвън и достатъчно сложен отвътре. Изглежда еднакво в костюм и с шапка на точки..

Вътев

Как да не се фокусираме върху дрехите, като си имаме цял гардероб отпред - ТРИКРИЛЕН И УХИЛЕН

Ако искате да бъдете изненадани като малко дете в скрина на баба си, то полюбопитствайте за бат Добри или по-добре го направете заедно с него - на всяка тема или ей така за нещата от живота. Той ще говори с Вас сякаш сте най-заслужилият и "интересен чиляк на нивата"...

И Да - ще ви разсмее, като ви накара да си мислите че точно Вие сте по-забавния в компанията.

Преди да се заблудите колко деликатно е това момче, отърсете се и си помислете за симпатичния слон в стъкларския магазин - винаги е забавно да се чупи нещо или да се пробива, да се ремонтира също, особено не работещ принтер с касапски нож през скенера.
И сега си представете двуметров младеж в претъпкано метро - няма как да не се отличи в тълпата, а тя го обгражда и обгрижва като тичинки глухарче //тук Г-н Вътев, си мисли погрешно, че сравнението с глухарче има нещо общо с оплешивяване и се смее със заразителен, гърлен смях//

 

Изчерпани от цветисти/тревисти сравнения продължаваме напред, право по стълбичката на победителите и там ще видим друго качество на героя - таланта на Добри и умението му да го въплащава във всичко с което се заема. Получил признание не само на изложбите си, които напомнят митинг - шумни и цветни, с хора от всяка възраст,

Добри е от малкото творци, които съумяват някак си да ускорят частицата и да добавят материя на имагинерната си мисъл, създавйки изкуство с приложение. Благодарение на партньорите си

// поздрави на Г-н Дюнгюов// и добре подбран екип,  успяват през годините да реализират множество успешни проекти в областта на търговското обзавеждане и нестандартни екстериорни решения в обзавеждането.

---------------------------

 


Когато се налага да изпълни проект, творба идея, Добри изпада в котешка самовглъбеност и устрем, от който не може лесно да бъде откъснат. Не се страхува и няма да се поколебае да стъпи на мина, а ако вървите редом ще Ви изпревари, но само за те предпази - ти да не направиш фаталната крачка - нали си аверче поздрав на всички от кръга “Артек”

Добри е алергичен към дребнавости, малките страсти и най-вече към несправедливите власти и не се колебае да изрази позиция. Но без да натрапва мнение, той кове и формира послания през картините си - там се рисува неговият свят, без да бъде обременяващ или задължително злободневен, без излишна претенция или снобски индивидуализъм - място в което си себедостатъчен и независим, защитен от стрелите на ежедневието.

Той ще ти покаже, сюжет в който ти си главния герой, разказ, който ти можеш да довършиш, скрито послание, което ще те разсмее или вдъхнови, спомени, които сякаш са от твоето детство.

Да притежаваш негова творба е израз на осъзнат егоизъм, изживян опит, осмислен извод или просто прилив на свежо настроение.

Оставете коментар! Споделете Още...

Изпрати Коментар